Börtönbe a melegekkel??

2012.04.18. 13:16

Konkoly Edit írása ezer sebből vérzik. Megengedőnek mutatkozik, tudományos érveket hoz fel, hivatkozásokat mímel, holott süt az egészből a bigott katolicizmus. Nem is tudom, hogy egy magára valamit is adó blog, mint a pl. Konzervatórium, hogy engedheti meg, hogy közzétegyen egy ilyen szemetet. A kommentek közt sem kellett sokat keresgélni, rögtön az első nyert egy bejegyzést itt:

 

 

 

 

 

 

Konkoly Editnek inkább Erdő Péter bíborosról kéne példát vennie, aki az Élet Menetén mutatta meg miről is szól a keresztény tolerancia.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://trollhunter.blog.hu/api/trackback/id/tr914458806

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Támadnak a keresztények 2012.04.20. 12:15:54

Kedves Naplóm!Magyarországon már egy ideje a keresztények uralkodnak. Kb azóta, hogy a Vezér átvette a hatalmat. Múlt héten nem tudtam bejegyzést írni, mert üldöztek! Végig kergettek a fél városon, mert nem vagyok hajlandó megkeresztelkedni.Orbán köztu...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása